За нас

Здравейте,
Ние сме магазинче, което предлага всякакви интересни стоки за вашето дете. И тъй като децата са продължение и смисъл на живота ни, нашето внимание е насочено към удовлетворяване на техните желания. Разполагаме с голямо разнообразие на стоки, тук сме изложили само малка част от тях. Затова може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочения телефон за артикули, от които се интересувате. Ние винаги ще помагаме, когато се нуждаете. При поръчки над 50лв доставката до офис на Еконт или Спиди ще бъде за наша сметка.

РЕКЛАМАЦИЯ:

1.      Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването й в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната  и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

   2. Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът е длъжен до края на деня, в който получава играчките, да ни уведоми.

Клиентът е длъжен в рамките на деня, в който получава пратката да прегледа обстойно получената стока и в случай на несъответствие да уведоми доставчика чрез имейл или по телефона / ползвайте формата за “Контакти”/ 

След изтичане на гореупоменатия срок от получаването на стоката, рекламации за несъответствие не се приемат !!!

Продавачът не поема отговорност за играчки,заредени с батерии, които клиентът не е закупил от нас.

Закупена стока може да бъде върната в 14 дневен срок от получаването й при условие, че:

-Не е използвана.

-Търговският й вид не е нарушен и е в оригиналната си опаковка.

-Към пратката е приложен касовият бон от покупката.

-Куриерската такса е предварително платена от клиента.

-Пратки с наложен платеж не се приемат. Сумата за върнатата стока се възстановява на клиента по банков път в срок до 10 работни дни, намалена с куриерската такса, която доставчика е платил при изпращането до клиента.

Възползвайте се от нашето предложение за безплатна доставка над 50лв до офис на Еконт или Спиди Отмяна