Най-лесният начин да зарадваме… момиче

В днешното време на презадоволяване и всевъзможен избор от продукти, все повече се оплитаме в търсене на подарък за любимите си малки човечета. Самите те са с различни характери и интереси и не е лесно да им се избере подарък. Още по-затрудняващо е, когато трябва да вземете такъв за приятелско дете, което не ви е съвсем близко.

Когато търсите подарък за момиченце, поп и ТВ културата могат да ви дадат голям жокер и ориентир. След 4-5-годишна възраст, когато децата вече се заглеждат по детски филмчета и телевизия, особено момичетата обожават да се превъплъщават в любимата си героиня. Дали ще е усмихнатата кънкьорка Луна Валенте, смелата Калинка Маринет или някоя съвършена принцеса на Дисни, вашата малка мис със сигурност си има любима героиня.

Достатъчно е да знаете най-популярните в момента детски филмчета или песнички, но ако искате да сте сигурни, можете да попитате детето или родителите му кое е любимото му филмче. Щом откриете тази безценна информация, вече можете да развихрите въображението си. Най-елементарният избор е кукла с образа на героя или героинята. Ако желаете подаръкът ви да бъде полезен и практичен, можете да се спрете на дрешка с изображение от филмчето, а с такава картинка дори на пръв поглед скучните и безинтересни за децата предмети ще станат любими на мига: тетрадки и химикали, учебни пособия, книжки за оцветяване, комплекти за игра, топки, образователни игри и всичко друго, което се сетите. Само попитайте в магазина за детския идол и продавачите ще ви предложат един куп варианти. Така можете да съчетаете интересите на момиченцето със собствените си практични идеи.

Ако още се колебаете или имате идеи, екипът ни винаги е на разположение за консултация. Открийте ни в менюто КОНТАКТИ или във Фейсбук!

Възползвайте се от нашето предложение за безплатна доставка над 50лв до офис на Еконт или Спиди Отмяна